LogoVoorpagina

header1-av.png


Naast onze vaste gasten in De Avezathen is er nog plaats op een aantal maandagavonden, vrijdagavonden en in het weekend. Ook overdag kunt u bij ons terrecht om in een leuke zaal bijvoorbeeld een cursus of training te geven, een vergadering te houden of een receptie te geven. Wij hebben diverse mogelijkheden voor Lunch of Buffet en de hele dag koffie thee met eventueel een versnapering tussendoor. De grote voordelen van de Avezathen: Goed bereikbaar, centraal in Nederland, vlakbij de snelweg, voldoende parkeerruimte, rustige lokatie en voor wat betreft de service en catering, wij verzorgen alles zelf tegen betaalbare prijzen. Boek nu uw feest, cursus of receptie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22231442 !

Vanaf 1 juli zullen de nieuwe beheerders de familie Schimmel uw feest of vergadering met net zoveel plezier en professionaliteit verzorgen als dat u van De Avezathen gewend bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leonie Schimmel: 06-22231442

Tot in de Avezathen!

 

Categorie: Diversen

Wij kunnen voor u uw feest verzorgen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bijvoorbeeld: bij binnenkomst koffie met petit four, de hele avond vrij drinken, ongeveer 6 x warme en koude hapjes en aan het einde een puntzak friet en natuurlijk vriendelijke bediening vanaf € 22,50 euro per persoon!

Tevens verzorgen wij warme en koude buffetten. Deze buffetten worden helemaal door ons zelf bereid! U kunt hierbij kiezen voor ons standaard koud buffet met stokbrood, kruidenboter, vleessalade, aardappelsalade, gevulde eieren en diverse rauwkost salades. Of misschien wilt u een uitgebreider buffet met diverse warme en koude gerechten. Met koude uitbreidingen zoals vissalade, haring, zalm e.d. en warme uitbreidingen zoals beenham, gehaktballetjes en friet.

Kortom teveel om op te noemen. Bent u geinteresseerd in een feest bij de Avezathen, kom gerust eens langs en wij vertellen u alles over de mogelijkheden die De Avezathen u kan bieden. We hebben zalen vanaf 30 personen tot 220 personen.

Wilt u de zalen alvast zien? Klik dan in het menu op Zalencentrum
Categorie: Diversen

Hier staan een aantal van de verenigingen vermeld die van de vele mogelijkheden van De Avezathen gebruik maken. Natuurlijk kunnen niet alle verenigingen hier vermeld staan, omdat niet iedere vereniging een website heeft of dat ook niet iedere vereniging zich wil presenteren op internet. Binnenkort zullen de links naar de diverse websites van de verenigingen hier ook op komen te staan.

Oranjevereniging Kerk-Avezaath

Sportvereniging AGA

Volleybalvereniging Onder Ons

Schietclub Buren

Betuwse Fietsvierdaagse

Christengemeente De Hoeksteen

Bridgeclub Glas Helder

Bridgeclub Kellendonck

Bridgeclub de Linge

Bridgeclub Klaver Vier

Vrouwen van Nu

Badminton

Plattelandsvrouwen Volksdansen

Biljartvereniging de 'Avezathen'

 

Categorie: Diversen

Vanaf het begin hebben we in De Avezathen onze gasten diverse koude- en warme buffetten kunnen voorschotelen. Inmiddels zijn onze koude- en warme buffetten bekend en zeer gewild bij een breed publiek. Wanneer de smaak goed is hoeft een koud- of warm buffet nog niet goed te zijn, het oog wil ook wat. Daarom zijn onze buffetten een waar kunsstuk geworden. Een plezier om van te eten en een plezier om naar te kijken!!

Ongeveer 20 jaar geleden zijn we ook met catering gestart. Voor o.a. feesten, partijen en openingen die niet in De Avezathen plaats vinden. Dus ook een feest bij u thuis of op uw bedrijf kunnen wij voor u verzorgen. Nagenoeg alles wordt door ons zelf op professionele wijze bereid. Wij zorgen voor personeel, eten, drank en extra voorzieningen zoals stoelen, tafels, borden en bestek. U kunt ook salades en hapjes bij ons bestellen voor bij u thuis. Deze salades worden altijd vers gemaakt, daarom is er wel een minimum afname.

Interesse? Iets te vieren?Kom gerust eens langs, of bel!!

Uw feest van morgen kunt u door de Avezathen laten verzorgen

Categorie: Diversen
Back to Top